terapi

Ensom?

Ensomhet kjennes når en ikke får den kontakten man ønsker med andre mennesker . Alene i verden uten å ønske det selv. Jo vanskeligere man har for å være seg selv, desto ensommere står man i fare for å bli. mange føler seg annerledes og fremmedgjordt ovenfor menneskene rundt seg.

Har du en indre opplevelse av å være uønsket fra de andre? At du er for annerledes.

 Noen føler seg isolert eller ekskludert.

Kjenner du på håpløshet følelsen? Meningstap?

Mobbing


Mobbing er en stor trussel til helsen vår. en vondt opplevelse alt for mange opplever i store deler av barndommen. eller på jobben. slik kan følelsen av å være annerledes og ikke bli godtatt som den man er oppstå. Selvbilde og tanker om egenverdi kan blir hardt rammet av mobbingen. utfrysning, avvisning. mange opplever følelsen av utilstrekkeligheten - at man nesten aldri føler seg bra nok.

Bare tanker på avvisningen kan føre oss tilbake til de vonde situasjonene, og gi den samme vonde følelsen.

Mobberen beskytter seg mot sin egen usikkerhet og mindreverdighetsfølelse ved å mobbe i barne- og ungdomsårene (noen hele livet)Den andre oversikten

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

Omsorg

Omsorg betyr å ønske godt for noen. Omsorg bringer kjærlighet og vilje sammen. Medlidenhet er en "følelse med" noen som kan komme å gå, mens omsorg er en værenstilstand 

-Rollo May-

Meningen med livet?

Muligens ligger meningen i livet i de menneskelige følelsene, medlidenheten, omsorgen, ensomheten og i kjærligheten

Ord

stikkord til å skrive om.... parterapi Oslo . samlivskurs Oslo samlivsterapi par terapi Oslo hjelper det å åpne seg for et annet menneske? blir det vonde verre ved å snakke om det?

har du presset bort følelsene lenge nok? renner følelsene og tankene over.?   Presskokern? koker det over? er du redd for å åpne Pandoras eske? presse det vonde bort....  vi trenger hverandre. sammen kun for barna? hensyn til barna? samhandling. maktesløs. valg. sorgprosess. tap. tapsfølelse. vurderer du mye? sammenligner du deg mye med andre? risikoen for å bli forlatt. å ha støtte fra noen. leve med valgene.. fri vilje. mot. tunnelsyn? handlingsrom. forakte. redd for å bli foraktet...hjelp til å navigere i livet? forvirret.. motløs… voldtekt? ekteskapet en økonomisk forening? samlivsbrudd. sosialt press for å holde sammen?  klarer jeg meg alene? kommer jeg altid til å være alene? er der kjærester kun for de du er redd for å være alene. tør. parterapi oslo du bryte ut? vil du holde sammen? kommer jeg til å dø ensom? overgansalder?samtale terapi. endringsterapi. godprat..stressmestring..Trenger du redskaper til å håndtere jobben din? feminisme.terapi oslo..bli helere og tryggere...ønsker du å bli mer i harmonimed deg selv.  balanse...å være i det som er... hvordan vi tar det som er....meningsfult..

terapi løkka .. terapi grünerløkka. Er du villig til å gjøre jobben? vanskelig å gjøre valg? Sammenligner du deg mye med andre? 

Lei av tinder og gosting?  gasslighting.. manipulerer hun/henne? snakke om sex. sette av tid til hverandre.. ha et felles språk. værenyskjerrige på hverandre. ikke ta hverandre for gitt.. å snakkesammen.utvikle å snakke om følelser. god innsikt i seg selv. lukket? hva har du lært å være opptatt av? mannemann? ønsker du å endre partneren din. 

Mange har lært som barn og holde følelsene sine tilbake. være stille eller skjule tankene å følelsene sine. mange har lært å si det motsatte av hva vi mener, tenker og føler. Dette kan være veldig forvirrende. Når ordene ikke stemmer med det følelsesmessige innhold. Kan vår evne til å sette ord på egne følelser bli hindret, vi fjerner oss fra oss selv samtidig som evnen til en mer personlig og åpen kontakt med andre også blir redusert. kontakt med egne følelser er en forutsetning for nær kontakt med andre.


En gang om dagen. "jeg synes det er så fint når."Tør du bli forelsket?uønsket barnløs? sosial angst? sosial forbi?lære metoder for å mestre....paradoxal endring.. selvrealisering. adri eller altid argumenter kan være hemmende for relasjonenen. lett å avise eller føle seg kritisert.

der å da kommer til her og nå. reaktivert.. automatiserte mønstre..kreativ tilpassning..overlevelsesstraterigier..psykolog løkka 

Avvisnings skam. angstskapende. religion . samlivsterapeut .redd for å velge feil... vanskelig å etablere et godt forhold?.baksnakking.skamfølelse"det er noe feil med meg" sosial avvisning. sosialt selvmord. mindreverdighetskomplekser. komplekser. usikkerhet.Drømmen er altid oppriktig og konfronter oss med sannheten om oss selv, ofte vårt forhold til andre og vår aktuelle sitivasjon…den viser oss slik vi er ikke slik vi tror….Intrigere nye og gamle erfaringer i seg selv.Prestasjon ...materielle verden.. psykolog oslo følelser er ikke skumle..følelser,drømmer fantasier kan være kilden til vitaliteten, livs og skaperglede , ja også noe av forankringen til at vi kan få en tryggere forankring i oss selv, få en personlig identitet. ønsker du et større samsvar mellom det du føler inni deg og det du tør vise andre? den hvite sorgen.. sorgen overdet som ikke ble...å ty til et kjent selvmedisineringsregime..Hvite sorgen – sorgen over det en aldri fikk, eller noen gang vil få. terapi hvor en av metodene er at menneske kan konfronteres med seg selv og sitt liv i nærvær av en lyttende terapeut.  bevistgjøringsprosesser og frigjøringsprosesser. mobilisering av vilje. 

oppdagelsesferd i vår personlige bakrunn og historie. likeverd. felleskap.erfaring

Ta kontakt i dag