Om meg


Mitt navn er Margrethe Myhrer og jeg er en Oslo-basert terapeut. Jeg er en erfaren psykoterapeut og tilbyr emosjonellterapi. Som terapeut fokuserer jeg på relasjonen din til deg og til relasjonene dine.  


 Hvem er jeg som terapeut? 

Jeg er opptatt av å bygge en tillitsfull og trygg relasjon mellom oss. Jeg er ikke som "gamleskolens" psykologer som kun sitter og lytter, og ikke deler noe av seg selv, Jeg går personlig og prøver å være så autentisk og transparent som mulig i relasjonen.

Tilbakemeldinger fra klienter er at jeg er tilstedeværende, varm og kreativ. Jeg etterstreber og ikke være forutinntatt, men å lytte og undre meg med deg. 

Jeg er passe støttende og pushende. Jeg passer nok best for de som ønsker en varm og støttende samtalepartner, og for de som ønsker å bli oppmuntret til å vokse.

Vi oppdager sammen det som skjer i prosessen, her og nå. 


Utdanning

Bachelor i Gestaltterapi. Høyskoleutdannet ved Norsk Gestalt institutt

Videreutdannet som par- og gruppeterapeut.

Etterutdannet på Modum bad, sertifisert for Parsjekk. Prepp parterapi kursveileder.

Relasjonsterapeut og Eq-terapeut på EQ-instituttet på Skøyen

Etterutdannet i Advanced training in couple therapy m/Dr Vibeke Visnes 

Går jevnlig til veiledning og er medlem av NGF    Rodeløkka

    I en grønn oase midt i Oslo er du/dere velkommen til sorteringssamtaler eller annen type terapi med meg. Kontoret er lett tilgjengelig med kollektivtransport til Carl Berners plass. Torsdager er jeg tilgjengelig på BA21 på Frogner. Online-parterapier kan også skreddersys til dere. Ta gjerne kontakt i dag.

    Ta kontakt